Reacties

Op deze pagina kunt u helaas geen reactie meer achterlaten. Er komt teveel spam op binnen.

8 reacties op “Reacties

 1. Wat een leuke tocht Iris!,
  wandelen door Amsterdam zo veel gezien en geleerd en dat als geboren en getogen Amsterdamse…helemaal top!

 2. Laten meevoeren door Iris kriskras door de Jordaan. Wat een feest! Je gaat anders kijken door haar verhalen. Of het nu de Gouden Eeuw is of de jaren ’60, Iris weet precies hoe het er toen aan toe ging. Erg leuk!

 3. Als geboren en getogen Amsterdamse sinds 50 jaar buiten Mokum wonend was het fantastisch weer eens helemaal bijgeschoold te worden over alle verrassende zaken die Amsterdam te bieden heeft. De kennis en het enthousiasme van onze gids hebben mijn man ( geen Amsterdammer) en mij een onvergetelijke, leerzame en vooral een heel gezellige dag bezorgd!! Een aanrader voor iedereen die iets meer van de stad wil zien en leren.

 4. De stadswandeling was super Iris! Grappig hoe we in een korte route een berg historie zagen waar je normaal zo voorbij loopt. Wat nou Rome of Parijs, als je eigen hoofdstad nog zoveel nieuws te bieden heeft!

 5. Heel goed, leerzaam en leuke wandeling. Iris is een toppertje!

 6. Wat heb ik genoten Iris! Een zonnige zaterdag middag in Amsterdam en met jou de Jordaan ontdekken. Je bent erg relaxed, de sfeer zat er goed in, erg interessante informatie en ik heb plekken ontdekt die ik alleen nooit gevonden zou hebben!
  Dankje wel…

 7. Hele leuke rondleiding gehad met Iris! Leuke feitjes en anekdotes, niet stoffigs gehoord. Iris sluit goed aan bij haar publiek en vertelt met veel humor over de bezienswaardigheden. Bovendien heeft ze op elke vraag een antwoord. Ik heb in 1,5 uur meer geleerd over de historie van de stad dan in de 1,5 jaar dat ik hier nu woon. Ik kan het iedereen aanraden om eens met Iris op pad te gaan en ik ga graag nog eens met haar op pad!

 8. Als je denkt Amsterdam te kennen, omdat je er zelf woont, dan is dat in mijn geval gewoon niet zo. Iris heeft ons naar plekken gebracht met geschiedkundige achtergrond. Niet alleen leerzaam, maar ook heel erg leuk. Zeker een aanrader. Dank je wel Iris! Hartelijke groet, Lie San

Reacties zijn gesloten.