Fietstochten

Weet je het Begijnhof zelf wel te vinden? Hoeven ze jou niet uit te leggen waar het Anne Frankhuis is? En heb je het op de Wallen ook wel gezien?

AmstelkerkGa dan mee met een van mijn verrassende fietstochten! Ontdek de Westelijke eilanden, met zijn opklapbruggetjes en eeuwenoude pakhuizen. Kom tot rust onder de bomen bij de (deels houten) Amstelkerk. Vergaap je aan de Dubbeltjespanden, met  levensgrote letterbak. En lach om het ergst verzakte huis in de stad!

Je kunt kiezen uit drie fietstochten:

  • FietsGo west! Een tocht door het Westerpark, langs Het Schip, de Westelijke eilanden, de Jordaan en de noordelijke grachtengordel. Duur: 2 uur. Kosten: € 10 pp. (min. 8, max. 20 personen)
  • Amsterdam compleet. Van Amstelkerk tot de Jordaan, en van het Vondelpark tot de Plantage – deze fietstocht laat je kennismaken met een veelvoud aan buurten, parken, pleinen en grachten. De Heinekenbrouwerij, het Entrepotdok, de schilderachtige Reguliersgracht, het Bartolottihuis - het zit er allemaal in. Duur: 3,5 uur inclusief een half uur pauze. Kosten: € 20 pp, inclusief een kopje koffie of thee (min. 8, max. 20 personen).
  • DubbeltjespandenGo east! Een tocht langs molen De Gooyer, de Dubbeltjespanden, het Oosterpark, de Magere Brug, de Montelbaanstoren en het Entrepotdok. Duur: 2,5 uur. Kosten: € 12,50 pp. (min. 8, max. 20 personen).

Bij deze prijzen ga ik ervan uit dat je een eigen fiets meebrengt. Een fiets kun je bijvoorbeeld huren bij de OV-fietsverhuur op het Centraal Station. Hier starten en eindigen ook alle fietstochten.

Natuurlijk kan ik ook fietsen regelen. De kosten van de fietshuur komen dan bovenop de prijzen zoals op deze pagina vermeld. Wat die kosten zijn hangt af van de groepsgrootte en het bedrijf dat op die dag fietsen kan leveren. Neem voor meer informatie contact met me op.

Liever wandelen? Dat kan ook!

Je kunt kiezen uit vijf stadswandelingen. Meer informatie vind je op de pagina Wandelingen.